Elinstallation Skövde

Elinstallation Skovde

Elinstallation i Skövde – behöriga elektriker nära dig

Det vi erbjuder är säkra elinstallationer i Skövde. Det är det vi kan, och vi kan det bra! Renoveringar, ombyggnationer, service av elcentraler eller bara lite vardagsfix? Det spelar ingen roll: våra elektriker är behöriga för alla typer av elinstallationer i Skövde. Hör av dig till oss så fixar vi lampan utanför dörren, byter ut trasiga kontakter eller skruvar upp din nya laddbox till elbilen.

Med oss får du alltid säkra elinstallationer i Skövde

Med kort varsel kan vi ta hand om alla typer av elinstallationer i Skövde och det med 100% behöriga elektriker. Service är något som kännetecknar oss som ditt lokala elektrikerföretag och med oss vet du att du får snabb hjälp när du behöver den och alltid med hög säkerhet.

Vi lovar att ge våra kunder personlig service och säkra elinstallationer i Skövde. Alltid till bra pris och utförda av behöriga fackmän.

Måste jag anlita en elektriker?

Det är förvånande många saker som kräver behörig elektriker. Om du utför elinstallationer i Skövde på egen hand är det du som är ansvarig för dem och de risker som de kan innebära. Det är olagligt att utföra vissa elarbeten och det kan medföra böter eller fängelse. Det kan också innebära en livsfara om man inte vet exakt vad man gör.

Vi får ofta påminna våra kunder om vilka elarbeten de inte får utföra själva. Att fixa utomhusbelysning eller gräva ner en kabel för att få belysning till träden i trädgården är två exempel på olagliga elinstallationer om du inte är behörig. Andra saker du bör låta oss utföra är installationer av golvvärme, fasta elinstallationer och byten av ojordade kontakter.

Med oss får du:

  • Elinstallationer i Skövde utförda av lokala elektriker
  • Elektriker som kommer när det passar dig och ditt schema
  • Elinstallationer i Skövde till det pris vi kommit överens om
  • Rotavdrag för elinstallation i Skövde
  • Eljour – dygnet runt!

Kontakta oss - Vi svarar 24/7

BOKADE ELARBETEN

För att boka in planerade uppdrag på tid som passar dig, fyll i formuläret, ring oss på 010-288 12 40 eller mejla oss: kontakt@svenskaeljouren.se

Vi återkommer med en kostnadsfri offert så fort vi kan. Alltid inom 24h!

AKUT HJÄLP – ELJOUREN!

För akut hjälp ring 010-288 12 40

Vi svarar dygnet runt!